Младите категории наши фудбалери родени 2014 и 2015 година кои минатите два дена…

🏆Младите категории наши фудбалери родени 2014 и 2015 година кои минатите два дена учествуваа на меѓународниот “КУЛ КУП 2023” во Скопје, го освоено 3 место 🥉Честитки за нашите надежни фудбалери и нивните тренери 👏
Source

Share