Младите на Пелистер перфектни против Тетекс – ФК Пелистер Битола

Големо БРАВО за младинската школа! ☘👏
✅4/4 vs Тетекс

Младите на Пелистер перфектни против Тетекс – ФК Пелистер БитолаSource

Share