Младите ‘пелистерци’ со три победи и еден нерешен резултат во 1то коло од млади…

☘️ Младите ‘пелистерци’ со три победи и еден нерешен резултат во 1то коло од младинската Супер Лига ! 10/12 ✅️🔝 💪 Браво дечки, честито !Source

Share