На 5 дена од првиот натпревар во ракометната ЕХФ Лига на Шампиони, ,,Боро Чурле…

🔥 На 5 дена од првиот натпревар во ракометната ЕХФ Лига на Шампиони, ,,Боро Чурлевски” полека се спрема за престојната сезона. ☘️ СПРЕМНО Е ДА ЗАПОЧНЕ, УШТЕ ЕДНА ЛУДА ПРЕТСТАВА…
Source

Share