На помалку од 24 часа до првиот натпревар од новата сезона во англиската Премие…


🔥 На помалку од 24 часа до првиот натпревар од новата сезона во англиската Премиер Лига, ве повикуваме на заедничко дружеше во текот на целата сезона и натпреварување во ,,Fantasy Premier League”, во лигата ,,IMoetoDeteaKeNavivaZaPelister”, каде ве очекуваат многу вредни награди, изненадувања секое коло, но и дресови од вашиот омилен тим од англиската Премиер Лига за најдобрите по 7, 14, 21, 28 и 35то коло.

🔥 Главна награда барем моментално останува ,,Bluetooth Speaker”, се надеваме дека ќе обезбедиме уште поголеми награди.

🟩⬜️ Внеси го кодот – VB7DNM и биди дел од најголемата зелено-бела Fantasy лига.

🚨 Затворањето за влез на нови членови во лигата ќе биде точно со почетокот на првата утакмица од 1то коло (утре Петок 21:00 ч.).

☘️ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !
Source

Share