Надежите перфектни против врсниците од ФК Победа – ФК Пелистер Битола

Нашите надежи супериорно ја почнаа новата сезона!☘
#НапредПелистер
#Зеленобели Повеќе инфо ⤵️

Надежите перфектни против врсниците од ФК Победа – ФК Пелистер БитолаSource

Share