Нашиот фудбалер Имран ФЕТАИ е повикан во У21 составот за натпреварот на 12.09.2…

📣 Нашиот фудбалер Имран ФЕТАИ е повикан во У21 составот за натпреварот на 12.09.2023 кој Македонската Репрезентација го игра со Холандија 🇲🇰
Source

Share