НЕ ТРЕБА ПОСЕБЕН ПОВОД ЗА ДА ИМА ДОБАР ПРОВОД | НЕДЕЛА СИТЕ НА ФУДБАЛ Недела 14ч…

НЕ ТРЕБА ПОСЕБЕН ПОВОД ЗА ДА ИМА ДОБАР ПРОВОД | НЕДЕЛА СИТЕ НА ФУДБАЛ☘🍻 Недела 14ч. ПЕЛИСТЕР – Фк. Скопје Нашиот тим после 7 одиграни кола се одржува на врвот од табелата, ОДИМЕ ПО ПРВО МЕСТО💪🏻
Собирот започнува од 13ч. пред нашиот влез на стадион.🍻☘📢 ОВАА СЕЗОНА Е НАША!
Source

Share