НЕ УСПЕА ДА СТИГНЕШ ДО КАРТА? ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА – НАВИВАМЕ ЗА ЕУРОФАРМ ПЕЛ…


🤔 НЕ УСПЕА ДА СТИГНЕШ ДО КАРТА?

🔥 ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА – НАВИВАМЕ ЗА ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР ! ☘️

🎊 ИГРАЈ И ОСВОЈ ДВЕ КАРТИ ЗА ДЕРБИ НАТПРЕВАРОТ !

📢 Се што треба да направите е:

1️⃣. Да не следите нас и RK Eurofarm Pelister
2️⃣. Да ставите ,,Like” на оваа објава
3️⃣. Тагнете една личност во коментар

✅ Дозволено е неограничен број тагнување се додека тагнувате различни личности !

🎉 Среќниот добитник по случаен пат ќе бидат избрани и објавени на 22.10.2023 г. во 15:00 ч. !

☘ СРЕЌНО НА СИТЕ !
Source

Share