НЕДЕЛА Е ДЕН ЗА ФУДБАЛ Детонит е еден од фаворитите за влез во првата лига, да п…


НЕДЕЛА Е ДЕН ЗА ФУДБАЛ☘⚽️ Детонит е еден од фаворитите за влез во првата лига, да покажиме дека тандемот ЧКЕМБАРИ & ПЕЛИСТЕР Е НЕПОБЕДЛИВ💪🏻 СИТЕ НА СТАДИОН, НЕДЕЛА 16ч.
Source

Share