Недела е ден за фудбал, недела е ден за Тиквеш! Денешниот натпревар против екип…


Недела е ден за фудбал, недела е ден за Тиквеш!

Денешниот натпревар против екипата на ФК Воска од Охрид започнува во 16:00 часот на градскиот стадион во Кавадарци. По последователните два порази во низа, време е да се вратиме на победничките прослави и заедно повторно да се радуваме. Собирот на најверните е во 14:30 часот во “Паркот на Револуцијата” од каде заеднички ќе се упатиме кон источната трибина!

Кец во Кавадарци!
Source

Share