Ненад Костески прогласен за МВП ракометар на турнирот ,,Крсте Андоновски”, а во…

💎 Ненад Костески прогласен за МВП ракометар на турнирот ,,Крсте Андоновски”, а воедно и најдобар стрелец во финалниот натпревар. 🔥 Претходно на силниот меѓународен турнир во Добој, Костески беше сместен во тимот на турнирот како најдобро десно крило. 👏 Честитки Ненад !
Source

Share