[Низ времето] На денешен ден 2012 година. Точно пред 11 години на денешен ден,…


🔄 [Низ времето] На денешен ден 2012 година.

Точно пред 11 години на денешен ден, екс градоначалникот на Битола, а сегашен затвореник во прилепскиот затвор – Владимир Талески јавно ветуваше стадион за 12.000 гледачи под ,,Тумбе Кафе”.

Денес, 11 години покасно, не само што немаме стадион за 12.000 гледачи, сеуште нема поставено рефлектори, сеуште не е реновирана старата трибина, а Битола барем најмалце до следни избори ќе почека вечерна утакмица под рефлектори.

Денес, имаме слични ветувања за сала во Битола.

#СакамеСтадион во #Битола !
#СакамеСала во #Битола !
Source

Share