Нови привезоци ЧКЕМБАРИБИТОЛА! Можите да ги купите во кафе-бар “Везилка” (кај…

Нови привезоци
ЧКЕМБАРИ☘БИТОЛА!
Можите да ги купите во кафе-бар “Везилка” (кај безистенот) по цена од 150 денари.
Source

Share