Нови уникатни реквизити од Чкембари! Ви ги претставуваме новите маици Ckembari …


Нови уникатни реквизити од Чкембари!

Ви ги претставуваме новите маици Ckembari on tour и новите Стрип Шалови.
Маиците цена: 600 ден
Шаловите цена: 400 ден
Цена за комплет: 900 ден.

Реквизитите ќе можите да ги набавите недела пред фудбалскиот натпревар Пелистер-Детонит.

Со новите маици Ckembari on tour го најавуваме и следното наше гостување во среда на супер купот во ракомет против вечниот ривал. Детали во наредните денови.

Голема благодарност до Тхе Мичо !


Source

Share