Одработен е тренингот на стадионот „Петар Милошевски“ во Битола пред утрешниот н…


Одработен е тренингот на стадионот „Петар Милошевски“ во Битола пред утрешниот натпревар со екипата на ФК Охрид во Охрид. Фудбалерите се максимално мотивирани и спремни а тоа во своите изјави го потврдуваат и Петар Љамчевски и Бојан Стефановски.
Source

Share