Остануваат уште помалку од 24 часа до ЧКЕМБАРСКИОТ СПЕКТАКЛ! Старт на прослават…


Остануваат уште помалку од 24 часа до ЧКЕМБАРСКИОТ СПЕКТАКЛ!

Старт на прославата – Утре 16:30ч. плоштад “Магнолија”
На собирот ќе се продаваат и стрип-маиците 600 денари, пиво и стикери.
Картите за оваа утакмица ќе бидат со намалена цена и со нив ќе можи да се влегва само со кортеото на посебен влез!
Тргнување од “Магнолија” најкасно до 17:30ч.

БИДИ ДЕЛ ОД НЕЗАБОРАВНО РОДЕНДЕНСКО ИЗДАНИЕ!

НОСИ ШАЛ☘

KEEP THE FIRE BURNING🔥 1️⃣9️⃣8️⃣5️⃣ – ♾
Source

Share