Пелистер ги пушти сезонските карти во продажба – ФК Пелистер Битола


ФК Пелистер ја известува целокупната фудбалска јавност дека клубот ги пушти сезонските карти за сите домашни натпревари во слободна продажба

Сезонските билети се продаваат во Tobacco Brothers и Dimpo Tobacco местата низ градот и побрзајте да си обезбедите место за цела сезона. Приклучете се на веќе големиот број битолчани со сезонски билет за својот миленик.

Картите можете да ги набавите по цена од 1000 денари.

Продажни места:

Dimpo Tobacco – Нов пазар

Dimpo Tobacco – Грозд

Dimpo Tobacco – Ленски мостSource link

Share