Пелистер му се врати на победите ! ГФК Охрид Л. – ФК ПЕЛИСТЕР 1-3 (1-1) Стрелц…

☘️ Пелистер му се врати на победите ! ГФК Охрид Л. – ФК ПЕЛИСТЕР 1-3 (1-1) 🎯 Стрелци на головите за Пелистер, Христов, Јошески и авто-гол. 💪 Во наредното коло под ,,Тумбе Кафе”, Пелистер ја пречекува прво пласираната екипа на Беса.
Source

Share