ПЕЛИСТЕР – Вардар, Супер-куп Струмица (06.09) Лошиот термин не успеа сериозно д…


ПЕЛИСТЕР – Вардар, Супер-куп Струмица (06.09)

Лошиот термин не успеа сериозно да наштети на вечното дерби, ЧКЕМБАРИ во екстра издание!

Но има нешто друго шо загрижува.
Несигурната игра на тимот кој треба да го претставува градот а и цела држава во нај елитната ракометна лига во Европа.
Затоа очекуваме од секој играч и секој кој е задолжен за играта на тимот да има посериозен пристап кон клубот, што за сите битолчани е светост и ПЕЛИСТЕР достојно да се бори против секој.

НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО ВАС❗


Source

Share