Полувреме во Гостивар ТИКВЕШ ВОДИ СО 0:1 39′ КУРЕЖ ГАЛ #НапредТиквеш

Полувреме во Гостивар❗️
ТИКВЕШ ВОДИ СО 0:1🔴⚪️🔴
39′ КУРЕЖ ГАЛ ⚽️
#НапредТиквеш
Source

Share