ПОРАЗ ! ДНО ! НУЛА ! НИ ‘Р’ ОД РАКОМЕТ ! Рк В. 1961 – Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР 30-…

🚨 ПОРАЗ ! ДНО ! НУЛА ! НИ ‘Р’ ОД РАКОМЕТ ! Рк В. 1961 – Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР 30-25 (15-12) ⚠️ ВРЕМЕ Е ЗА ОДГОВОРНОСТ ! ЃАВОЛОТ ЈА ОДНЕЛ ШЕГАТА ! СТРУЧЕН ШТАБ, СПОРТСКИ ДИРЕКТОР – ОДГОВОРНОСТ ОДМА ! ОВА БИТОЛА НЕ ГО ЗАСЛУЖУВА, ОВА ЧКЕМБАРИ НЕ ГО ЗАСЛУЖУВААТ !
Source

Share