После убедливата победа во Охрид во саботата против истоимената екипа и еден од …


После убедливата победа во Охрид во саботата против истоимената екипа и еден од главните конкуренти на нашиот Пелистер за влез во првата лига, можиме да здивниме и да ја свртиме ситуацијата во наша полза. Ова се тие моменти и утакмици каде се решава поќе од пола работа.

Чкембари со уште едно солидно гостување во низа, каде јасно му докажавме на нашите фудбалери дека сите ние сме едно, целиме за иста кауза и делиме иста љубов и пасија.

Но веќе следно коло на ред во домашни услови ни иди Беса. Главен претендент за првото место и права закана за Пелистер.
Ние не оставаме на случајност, и од денес нека започни општа мобилизација. Ветуваме дека ќе бидиме вистинскиот ветар во грб за нашите момци и ќе му дајме дополнителна снага за уште една машка игра. Планинците мора да паднат.
Повеќе инфо следните денови
Source

Share