ПОВИК ДО СИТЕ БИТОЛЧАНИ Во битолската клиничка болница има потреба од крвни един…

ПОВИК ДО СИТЕ БИТОЛЧАНИ❗ Во битолската клиничка болница има потреба од крвни единици.
По тој повод ЧКЕМБАРИ организираат крводарителска акција заедно со црвениот крст која ќе се одржи во просториите на Трансфузија – Клиничка Болница Битола, петок од 8:30ч. до 12:30ч.
Не се двоуми, спаси живот!
Source

Share