Повторно 4/4 за младите пелистерци – ФК Пелистер Битола

🟢⚪️Школата на Пелистер со нови 4 победи од 4 одиграни натпревари во младинската СУПЕР ЛИГА ☘ 4️⃣ / 4️⃣ – ☑️ Повеќе инфо на нашиот сајт!

Повторно 4/4 за младите пелистерци – ФК Пелистер БитолаSource

Share