Пред 38 години, се формира нашата навивачката група „Чкембари“ и оттогаш, до ден…

Пред 38 години, се формира нашата навивачката група „Чкембари“ и оттогаш, до ден-денес важат за една од најорганизираните и најдобрите во Македонија, но и во регионот.
Ви благодариме што 38 години сте наша поддршка и мотивација, и ви посакуваме СРЕЌЕН РОДЕНДЕН од името на сите во ФК Пелистер! 🟢⚪️☘️

Source

Share