Прв натпревар на домашен терен во новата сезона НАПРЕД ТИКВЕШ – ЧЕСНО И ПОШТ…

📣 Прв натпревар на домашен терен во новата сезона 🔴⚪️
🔴⚪️ НАПРЕД ТИКВЕШ – ЧЕСНО И ПОШТЕНО ‼️

Source

Share