Првиот денешен собир, односно собирот за фудбалскиот натпревар против Шкупи запо…

Првиот денешен собир, односно собирот за фудбалскиот натпревар против Шкупи започнува во 12:30 часот во паркот на револуцијата од каде заеднички ќе се упатиме на источната трибина на градскиот стадион.

Биди дел од Лозари биди дел од Кавадарци!
Source

Share