Ракометарот на Еурофарм Пелистер и македонски репрезентативец, Ненад Костески с…

🔥🟢⚪️💪 Ракометарот на Еурофарм Пелистер и македонски репрезентативец, Ненад Костески се најде во идеалниот тим на 54-тото издание на ТВ турнирот на шампионите во Добој. Нашиот ракометар беше прогласен за најдобро десно крило на турнирот.




Source

Share