Ракомет Суперлига – А група Седмо коло Еурофарм Пелистер 2 – Куманово 38-29 (19…


Ракомет
Суперлига – А група
Седмо коло

Еурофарм Пелистер 2 – Куманово 38-29 (19-15)

Спортска сала „Боро Чурлевски“ – Битола
Гледачи: 100
Судии: Спаско и Глигор Ќаеви

Еурофарм Пелистер 2 :
Штаковски, Младенов, Печурица, Талевски 1, Маркоски 4, Ристевски 4, Митревски, Мирчески 8, Димовски 3, Блажевски, Трпчевски 5, Димитровски 3, Пецаковски, Калајџиовски 6, Ивановски 2, Хаџиќ 2
Седмерци: 5/5
Исклучувања: 10 минути

Куманово:
Кимевски, Димитров 2, Ѓурковиќ 3, Даневски 2, Цветковски 5, Бошковски 3, Тасевски, Цветковски, Миладиновски 4, Илиевски, Симоноски 7, Гамзардија 2, Михајловски 1
Седмерци: /
Исклушувања: 12 минутиSource

Share