Ракомет Суперлига – Б група Седмо коло Еурофарм Пелистер – Прилеп 42-29 (18-14)…


Ракомет
Суперлига – Б група
Седмо коло

Еурофарм Пелистер – Прилеп 42-29 (18-14)

Спортска сала „Боро Чурлевски“ – Битола
Гледачи: 300
Судии: Сашо Јанкулоски и Мартин Јовановски

Еурофарм Пелистер:
Гедбан, Кизиќ, Цехте 3, Кузманоски 3, Кисум 1, Борзаш, Танкоски 1, Костески 9, Нилсен, Петровиќ 5, Пет. Атанасијевиќ 7, Васиљев 2, Ѓорговски 9, Пешевски, Пав. Атанасијевиќ 2, Стевановиќ
Седмерци: 3/2
Исклучувања: 2 минути

Прилеп:
Ацевски, Ангелески, Јордановски, Кастратовиќ 2, Рајатовски 3, Адамчески 1, Бикоски 3, Крстески, Велески 1, Бурчески 1, Квастек 10, Цветаноски, Шабановиќ 2, Имнадѕе 1, Трајкоски 5
Седмерци: 2/2
Исклушувања: 8 минути
Source

Share