Ренди Брумант потпиша за КК Пелистер

Поранешниот NCAA кошаркар од оваа сезона ќе настапува за Битолскиот тим.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Ренди Брумант потпиша за КК ПелистерSource

Share