РК. Е.ПЕЛИСТЕР 21:24 Рк. Киелце Борбеноста до последна минута како таа вчера ко…


РК. Е.ПЕЛИСТЕР 21:24 Рк. Киелце
Борбеноста до последна минута како таа вчера кога тогаш ќе биди наградена со голема победа!

Сабота продолжуваме со нови битки за ПЕЛИСТЕР, овај пат на фудбалските терени.
Дерби утакмица од ГОЛЕМА важност во ВМФЛ!
Акцентот тука паѓа и на теренот и на трибините, борба ќе има на сите полиња!

11Ч. СОБИР НА БУТКИ – СИТЕ СО ШАЛ☘

ЧКЕМБАРИ, ОДИМЕ ЈАКО – ДА СЕ ТРЕСИ ПОКРАЈ ЕЗЕРОТО☘💪🏻
Source

Share