‍ РК Еурофарм Пелистер денес, во 14:00 часот започнува со продажба на пое…


🤾‍♂🇲🇰🇩🇪 РК Еурофарм Пелистер денес, во 14:00 часот започнува со продажба на поединечните билети за вториот домашен натпревар од Лигата на шампионите за сезоната 2023/04.

🏆 Еурофарм Пелистер – Кил

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил – среда, 27 септември 18:45 часот
– 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share