РК Еурофарм Пелистер ги известува сите сопственици на годишни сезонски билети за…


‼️РК Еурофарм Пелистер ги известува сите сопственици на годишни сезонски билети за сезоната 2023/24 дека замена на хартиените билети во пластифицирани картички ќе се изврши в четврток и в петок на 5 и 6 октомври од 11:00 до 16:00 часот во канцеларијата на клубот (улица Григор Прличев број 1) и пред натпреварите од петтото коло на Суперлигата на Еурофарм Пелистер и Еурофарм Пелистер 2 в сабота на 7 октомври од 12:00 и 18:00 часот пред спортската сала „Боро Чурлевски“ – Битола.
Source

Share