‍ РК Еурофарм Пелистер в понеделник во 14:00 часот напладне започнува со …


🤾‍♂🇲🇰🇳🇴 РК Еурофарм Пелистер в понеделник во 14:00 часот напладне започнува со продажба на поединечните билети за првиот натпревар од Лигата на шампионите за сезоната 2023/04.

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Колштад
– 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share