Шкупи – Тиквеш, спорна одлука за пенал на кавадарчани

Истиот Јован Качевски против истата екипа на Шкупи.

Многу прашања но без одговор за кого работи Јован Качевски?

Шкупи – Тиквеш, спорна одлука за пенал на кавадарчаниSource

Share