Сите кои имате нарачано дресови од ГФК ТИКВЕШ може да си ги подигнeте утре (четв…

📣Сите кои имате нарачано дресови од ГФК ТИКВЕШ може да си ги подигнeте утре (четврток) од ДИСТРИКТ КАФЕ.
Source

Share