СИТЕ ВО САЛА Во 19:00 часот започнува дерби дуелот од машката ракометна супер л…

СИТЕ ВО САЛА

Во 19:00 часот започнува дерби дуелот од машката ракометна супер лига против екипата на РК Охрид. Вториот собир за денес започнува во 18:00 часот пред источниот влез на спортската сала “Јасмин”. Не барај изговор, најди начин и биди дел од источната трибина!

ИГРАЈТЕ ЗА ЛОЗАРИ!
Source

Share