Следен натпревар нашите #ЗеленоБели го играат против екипата на ГФК Тиквеш, во р…

Следен натпревар нашите #ЗеленоБели го играат против екипата на ГФК Тиквеш, во рамките на Купот на Македонија🟢⚪ #НапредПелистер
#самоПелистерсамоБитола
Source

Share