Со задоволство сакаме да се заблагодариме на сите учесници и донатори, кои ја на…

Со задоволство сакаме да се заблагодариме на сите учесници и донатори, кои ја направија крводарителската акција успешна.

Воедно сакаме да највиме дека во иднина ваквите хуманитарни акции ќе зачестат, затоа што хуманоста на еден човек е најголемата доблест.


Source

Share