Сомнителна судиска одлука, Ален Рустемовски е поразен во втората борба на ЕУБЦ …


🚨 Сомнителна судиска одлука, Ален Рустемовски е поразен во втората борба на ЕУБЦ Купот во Будва. На одлуката се чекаше долго за да доделат финални 2-5 и победа за Унгарецот.

🥊 Ален ќе настапи на ,,Златна Рукавица” – меѓународниот турнир во Србија, а потоа на ЕП У-22 за млади сениори.

⚠️ Уште битолските бизнисмени, фирми, па и градот ќе останете без поддршка? Слепи и глуви?

💪 САМО ЈАКО АЛЕН !


Source

Share