Спортска недела за сите вистински навивачи, навивачка недела за сите прави ултра…


Спортска недела за сите вистински навивачи, навивачка недела за сите прави ултраси, недела со двојна програма за сите Лозари. Целодневната дружба ја започнуваме во 13:30 во Паркот на револуцијата. Време е за нова победа на истокот на градскиот стадион. Од стадионот, црвено-белата забава продолжува во Јасмин каде РК Тиквеш го пречекува тимот на РК Струга. Официјалниот собир е во 17 и 30 пред источниот влез на Јасмин. Понеси шал и биди дел од Лозари.

И на стадион и во сала, те бодри ова луда глава!
Source

Share