СРЕДА СИТЕ ВО СТРУМИЦА! 14ч. СОБИР НА БУТКИ Од сите страни, на сите начини, БЕЗ…

СРЕДА СИТЕ ВО СТРУМИЦА!
14ч. СОБИР НА БУТКИ☘️ Од сите страни, на сите начини, БЕЗ ИЗГОВОРИ. Да изведиме уште една успешна окупација и да ја обоиме Струмица во зелено. ЧКЕМБАРИ, ОДИМЕ ПО УШТЕ ЕДНА ТИТУЛА☘🏆
Source

Share