Стартните 11 на Пелистер за натпреварот од рамките на 4-то коло на ВМФЛ против Д…

Стартните 11 на Пелистер за натпреварот од рамките на 4-то коло на ВМФЛ против Детонит.
Напред #ЗеленоБели! 🟢⚪️
Source

Share