Стартните 11 на Пелистер за натпреварот од рамките на 5-то коло на ВМФЛ против е…

Стартните 11 на Пелистер за натпреварот од рамките на 5-то коло на ВМФЛ против екипата на ФК Кожуф.
НАПРЕД #ЗЕЛЕНОБЕЛИ 🟢⚪️☘️
Source

Share