Тимот на Еурофарм Пелистер 2 го игра првиот натпревар на домашен терен во сезон…


🟢⚪️ Тимот на Еурофарм Пелистер 2 го игра првиот натпревар на домашен терен во сезоната 2023/24 во Суперлигата.

Недела, 17 септември – 17:00 часот
Спортска сала „Боро Чурлевски“ – Битола

Еурофарм Пелистер 2 – Скопје 2020

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер 2 – Скопје 2020:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share