Тимот на Еурофарм Пелистер го игра првиот натпревар на домашен терен во сезонат…


‼️🟢⚪️ Тимот на Еурофарм Пелистер го игра првиот натпревар на домашен терен во сезоната 2023/24 во Суперлигата.

Петок, 22 септември – 18:00 часот
Спортска сала „Боро Чурлевски“ – Битола

Еурофарм Пелистер – Мулти Есенс

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Мулти Есенс:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share