УТРЕ 16:30ч. СОБИР ОФИЦЕРСКИ! Нема спас од битолскиот пекол посебно не со кукав…

УТРЕ 16:30ч. СОБИР ОФИЦЕРСКИ!

Нема спас од битолскиот пекол посебно не со кукавички лаги и изговори!

Утре СИТЕ на ракомет, да го направиме првиот чекор кон уште една титула.
Source

Share