УТРЕ Е ДЕНОТ ЗА НОВА ТИТУЛА ! 14:00 ч. – НА БУТКИ ! СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН СТР…

🔥 УТРЕ Е ДЕНОТ ЗА НОВА ТИТУЛА ! 14:00 ч. – НА БУТКИ ! ☘️ СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН СТРУМИЦА ! ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ…
Source

Share